Jdi na obsah Jdi na menu
 


22. 8. 2018

eženy

Žena.sk

Konečně je tady léto a s ním období dovolených a mírnějšího pracovního nasazení, dlouhé teplé letní večery a možnost trávit volný čas v příjemné společnosti. Na světě je prostě krásně. Sluníčko povzbuzuje dobrou náladu a dodává člověku energii. Můžeme si užívat zábavu, dobrodružství, více cestovat a poznávat nové místa a lidi. Pojďme se společně podívat na to, co si během léta dopřát, aby bylo skutečně vydařené.

Ženy sro

Doma je určitě fajn, ale člověk by měl léto využít a trávit volný čas především venku, ideálně v přírodě. Během zimy si domova užijete až až. Aby bylo léto co nejlepší, vyrážejte, co nejvíce to půjde ven – na zahrádku, k vodě, do parku, lesa, někam na výlet. I kdyby vám to letos na zahraniční pobyt nevyšlo, určitě je plno krásných míst v naší domovině. Mnohdy je máme i přímo pod nosem.

Morava 24

Ty nejlepší věci se zažívají společně. Ať už s rodinou na celodenním výletě anebo s přáteli u grilování či pouze ve dvou, při západu sluníčka. Samotu zabalte do krabice a přidejte ke kabátům a čepicím ve skříni. Léto by se mělo užívat plnými doušky a nejlépe v příjemné společnosti.

Zpravodaj

K létu patří samozřejmě i dobré jídlo, osvěžující limonády a drinky. Rozhodně nejde pouze o grilované pochoutky a zmrzliny, které lákají, ale moc zdravé nejsou. Zelenou mají chutné, osvěžující a lehké saláty, vychlazené ovoce a zmrzlinu si můžete udělat i domácí. Stejně tak i limonády, které osvěží a chutnají báječně – co říkáte na malinovou, mátovou, melounovou? I vinný střik není zase tak velký prohřešek a dokáže navodit bezva letní atmosféru.

LiveMAG

Dobrá nálada a žádná nuda – to by mělo být vaše letní heslo. V létě se dá podnikat spousta věcí. Od procházek, letních sportů, koupání, opalování se, až po výlety a prohlídky památek. Vydejte se vstříc novým zážitkům a uvidíte, že to bude stát za to. Přejeme vám krásné a vydařené léto…

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář